nl Dutch

Over u en ons

Het Onderdelenhuis is gevestigd in een modern bedrijfspand met winkel en showroom, op het industrieterrein Poort Genk 4468 te Diepenbeek. Wij verkopen al bijna 40 jaar onderdelen van alle elektrische huishoudapparaten voor alle merken, stofzuigerzakken, poetsartikelen en huishoudartikelen, op openbare markten, winkel en sinds 1997 online.

Persoonlijke gegevens

Het Onderdelenhuis gaat met de grootste zorgvuldigheid om met persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Het Onderdelenhuis en slechts gebruikt voor de doel­einden waarvoor de gegevens verstrekt zijn door de persoon in kwestie. Gegevens kunnen worden opgeslagen in één of meerdere databanken. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder de toestemming van de betrokkene. De betrokkene heeft recht op inzage van zijn persoonsgegevens.

Het Onderdelenhuis

Het Onderdelenhuis verkoopt al meer dan 45 jaar op de markt in Hasselt, Genk, en Beringen en de winkel te Diepenbeek onderdelen van stofzuigers en alle elektrische huishoudapparaten voor alle merken, klein huishoudelijke toestellen, stofzuigerzakken voor meer dan duizend verschillende stofzuigers en allerhande poetsartikelen en huishoudartikelen zoals microvezel doeken, dweilen, zeemvellen, vloerwissers, borstels, bezems, aftrekkers, sponzen, Berdy schoonmaak producten, Widex strijkplank overtrekken en nog veel meer!

Op onze webshop verkopen wij onderdelen en accessoires voor vrijwel alle huishoudelijke apparatuur, stofzuigerzakken en diverse poetsgerief. Verzending in België en Nederland kost slechts 6,90 euro.

Centraal stofzuigsysteem

Het Onderdelenhuis is specialist in verkoop, advisering en onderhoud van Cyclovac en Disan centrale stofzuiginstallaties. Hygiënisch stofzuigen: schoner, stiller en sterker.

Logo Het Onderdelenhuis België